Met de kracht van Etherische olie komt jouw lichaam in diepe ontspanning

Wat is de AromaTouch™ Techniek?

De AromaTouch™ techniek werkt met essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten.
Het doel is het lichaam te helpen zowel het sympathische als parasympatische zenuwstelsel in evenwicht te brengen.
Deze massage is ontwikkeld door Dr. Davis Hill. Het is zowel eenvoudig als intuïtief en er wordt gebruikt gemaakt van verschillende soorten etherische olie die zorgen voor een ongeëvenaarde ervaring, waarbij uw lichaam weer helemaal in balans komt.

AromaTouch™  is een zachte, ritmische aanraking die, door middel van 8 essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is.
Het is een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

aromatouch techniek Saskia de Vet

De AromaTouch methode is verdeeld in 4 primaire stappen:

aromatouch techniek Saskia de Vet
aromatouch pure olie saskia de vet

Stress vermindering

Verbetering van immuunsysteem

Vermindering van ontstekingsreacties

In balans brengen van lichaam en geest

Ontwikkeld om systematisch stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Iedere stap in het proces maakt gebruik van twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren.

Stress vermindering:
Balance / Lavendel
Verbetering van immuunsysteem:
Tea Tree (Melaleuca) / On Guard
Vermindering van ontstekingsreacties:
Aromatouch / Deep Blue
In balans brengen van lichaam en geest:
Wild Orange / Pepermunt

Deze methode maakt gebruik van de dōTERRA essentiële oliën. Omdat deze gegarandeerd 100% puur en zuiver zijn, daardoor ook geschikt voor inwendig gebruik. Door het CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) Keurmerk is de garantie dat ze altijd de zelfde werking en puurheid hebben en behouden en veilig gebruikt kunnen worden.

CPTG keurmerk-saskia de vet

Beide heb ik ervaren als zeer prettig en zinvol, ik kan het echt iedereen aanraden!

De workshop was niet alleen heel warm en gezellig maar vooral ook kundig en leerzaam. Saskia verteld het vol passie vanuit haar jarenlange kennis, wat hierin duidelijk naar voren komt. Ik heb een aantal vriendinnen meegenomen naar deze workshop en zij vonder het ook erg leuk en leerzaam. Iedereen pakt het voor hem of haar interessante stuk eruit en gaat hier later dieper op in.  Saskia staat open voor feedback en vragen, niks is te gek. Je voelt je echt binnen een minuut erg welkom. 

Ook de massage heb ik als zeer prettig ervaren. Het is in een heerlijk warme omgeving waarin je echt totaal tot rust komt. Daarnaast doen de verschillende oliën hun werk wat de massage nog prettiger maakt. Ik heb diverse massages gehad maar ik vind deze veruit de fijnste. Het leuke is dat we onlangs met dezelfde vriendinnengroep een vriendin verrast hebben voor haar verjaardag met een kadobon voor eenzelfde massage bij Saskia 🙂

Wat ik er zelf uit heb gehaald is het dagelijks gebruik van bepaalde oliën, dit is onderdeel van mijn routine geworden. Echt een fijne aanvulling! Ook mijn dochter vindt het interessant en heeft ook haar eigen oliën waar zij baat bij heeft. 

Wat het fijne is aan Saskia is niet alleen haar kundigheid maar vooral haar warme karakter waarbij ze er echt alles aan doet om het voor de ander zo goed mogelijk te maken. Dit voel je en merk je aan alles, echt een bijzonder mooi mens!

Saskia

Deze behandeling duurt ongeveer 60 min

en de kosten zijn 60 euro

Heb je interesse in een Aroma Touch massage, via onderstaande button        kun je een behandeling aanschaffen.
Na aankoop ontvang je een email met de link naar mijn agenda.