Met de kracht van Etherische olie jouw lichaam in balans brengen

Hoe werkt de symphony of the cells™

Bij deze massage techniek wordt gebruik gemaakt van de essentiële oliën van dōTERRA en 18 unieke protocollen. De verzameling van de 18 protocollen is opgesteld door Boyd Truman waarbij elke protocol zich richt op een specifiek lichaamssysteem. Je kan hierbij denken aan het limbische systeem, het immuunsysteem, het spijsverteringsstelsel etc. om het zelfhelend vermogen aan te spreken. De keuze van de oliën wordt bepaald op basis van de affiniteit die ze hebben met bepaalde organen in het lichaam. Elk protocol bestaat uit ongeveer 10 stappen. Hierbij breng ik per stap een andere olie aan. De oliën worden aangebracht op de wervelkolom en op de voeten. Hierbij is elke gebruikte olie specifiek geselecteerd voor het protocol.

Wat is Symphony of the cells™ (SOTC)

Symphony of the Cells betekent letterlijk “symfonie van de cellen”. Hiermee wordt bedoeld dat de cellen met elkaar in balans of harmonie zijn. Net als bij een symfonie moeten de goede noten worden gespeeld. Zo is dat ook voor de cellen in ons lichaam. Als er symfonie is tussen de cellen in ons lichaam, werken deze in harmonie samen. Dit is wat we willen bereiken met de symphony of the cells

Wanneer kies je voor de symphony of the cells en wanneer voor de AromaTouch? De symphony of the cells kan je vergelijken met een systeem reset en de AromaTouch is een ontspannende massage techniek.

Aan de hand van een vraag gesprek gaan wij samen kijken welk protocol het beste zou passen. En het zou best kunnen dat we div. protocollen gebruiken om meerdere systemen aan te zetten.

Beide heb ik ervaren als zeer prettig en zinvol, ik kan het echt iedereen aanraden!

De workshop was niet alleen heel warm en gezellig maar vooral ook kundig en leerzaam. Saskia verteld het vol passie vanuit haar jarenlange kennis, wat hierin duidelijk naar voren komt. Ik heb een aantal vriendinnen meegenomen naar deze workshop en zij vonder het ook erg leuk en leerzaam. Iedereen pakt het voor hem of haar interessante stuk eruit en gaat hier later dieper op in.  Saskia staat open voor feedback en vragen, niks is te gek. Je voelt je echt binnen een minuut erg welkom. 

Ook de massage heb ik als zeer prettig ervaren. Het is in een heerlijk warme omgeving waarin je echt totaal tot rust komt. Daarnaast doen de verschillende oliën hun werk wat de massage nog prettiger maakt. Ik heb diverse massages gehad maar ik vind deze veruit de fijnste. Het leuke is dat we onlangs met dezelfde vriendinnengroep een vriendin verrast hebben voor haar verjaardag met een kadobon voor eenzelfde massage bij Saskia 🙂

Wat ik er zelf uit heb gehaald is het dagelijks gebruik van bepaalde oliën, dit is onderdeel van mijn routine geworden. Echt een fijne aanvulling! Ook mijn dochter vindt het interessant en heeft ook haar eigen oliën waar zij baat bij heeft. 

Wat het fijne is aan Saskia is niet alleen haar kundigheid maar vooral haar warme karakter waarbij ze er echt alles aan doet om het voor de ander zo goed mogelijk te maken. Dit voel je en merk je aan alles, echt een bijzonder mooi mens!

Saskia

Deze behandeling duurt ongeveer 60 min

en de kosten zijn 60 euro

Heb je interesse in een Symphony of the cells massage, via onderstaande button kun je een behandeling aanschaffen. Na aankoop ontvang je een email met de link naar mijn agenda.

Deze behandeling vervangt geen medische adviezen en medicatie voorgeschreven door uw behandelend arts.

Behandelaar heeft het recht om behandeling te weigeren indien zij zich niet in staat acht om de patiënt gezien medische achtergrond en/of aandoening voldoende te kunnen ondersteunen of hieraan twijfelt.