Selecteer een pagina

dōTERRA Emotional Aromatherapy kit

Waar bestaat de dōTERRA Emotional Aromatherapy kit

De dōTERRA Emotional Aromatherapy kit bevat 6 unieke etherische oliën die zijn samengesteld om emotionele gezondheidsvoordelen te behalen. 

Elke samenstelling bevat pure, therapeutisch gecertificeerde etherische oliën die aromatisch (door er aan te ruiken of in de diffuser) kunnen worden gebruikt of op de huid kunnen worden toegepast om je wisselende stemmingen te helpen balanceren en verlichten en op te Fleuren. Slechts enkele druppels hebben de kracht om diepgaande emotionele reacties teweeg te brengen die je helpen jou lasten los te laten, rustig te worden, troost en bemoediging te vinden om gemotiveerd te zijn of je te inspireren om weer de passie voor het (jouw) leven te mogen voelen.

emotie kit
emotional kit saskia de vet

Primaire voordelen:

doTERRA Motivate™ Bemoedigende mix

doTERRA Cheer™ Opbeurende mix

doTERRA Passion™ Inspirerende mix

doTERRA Forgive™ Vernieuwende mix

doTERRA Console™ Troostende mix

doTERRA Peace™ Geruststellende mix

Motivate
Bemoedigende blend

Deze samenstelling bevat een combinatie van Munt- en Citrusoliën die jouw helpen bij het motiveren en inspireren om zo met vertrouwen en kracht verder te gaan.

Het helpt jouw als de wil is gestagneerd en bij wie deze opnieuw in actie moet worden gebracht.

Hij stimuleert het vertrouwen om door te gaan met jouw creatieve inspiratie en intenties.

Hij geeft ook een krijgers-achtige geest en versterkt jouw om tegenslagen en uitdagingen het hoofd te beiden.

Hij helpt jouw in tijden van vermoeidheid en ontmoedig wanneer je de energie en motivatie heb verloren om je leven aan te gaan.

motivate blend saskia de vet

Bijvoorbeeld omdat je in een lange periode voor anderen heb gezorgd of dat je emotionele en fysieke belastende omstandigheden bevindt en dat kan van alles zijn. Deze mooie blend helpt je door deze moeilijke periode van gevoelens van Somberheid, vermoeidheid of hopeloosheid heen te gaan in plaats van in wanhoop of weer in het gevoel van wanhoop te vervallen. Het verzekerd je met vertrouwen dat ze de moed hebben die nodig is om een nieuwe dag tegemoet te gaan

Cheer Opbeurende blend

Deze samenstelling bevat Citrus- en Specerij – oliën waarvan bekend is dat ze sombere, onrustige en onverschillige gevoelens helpen bestrijden; ze helpen iemand opvrolijken en de geest, het lichaam en de ziel opbeuren.

Hoe je deze olie het best kan omschrijven als je voor een lange periode en herhaaldelijke beproeving moet ondergaan kan het zijn dat je verlamd effect krijgt heb en kan zelfs de verwachting veroorzaken van permanent lijden zonder hoop op verlichting.

Cheer helpt jouw als je overmand wordt door gevoelens van hopeloosheid en hulpbehoevendheid.

Hij hersteld jouw gevoel van hoop. Wanneer het buiten jouw grenzen gaat. Hij geef het vertrouwen weer dat jij ook jouw leven weer toe lacht. Ondanks moeilijkheden en tegenslagen en dat alles verloren is. Hij herinnerd je er aan dat er nog zoveel meer is in het leven de hoop en de vreugde weer mag voelen .

cheer blend saskia de vet

Passion
Inspirerende blend

Deze samenstelling bevat Specerijen – en Kruidenoliën die bekend staan om de passie en de opwinding in het leven te verbeteren.

Als je je innerlijke passie niet meer kunt voelen. Doordat je overwerkt of het leven te serieus neemt. Dan kan iemands gevoeligheid en emoties dof maken. of je wordt belast door een vreugdeloos plichtsbesef, moedigt de Passion jouw aan om speelser en spontaner te zijn. Het leert dat er meer is dan leven en werken.

Hij nodigt jouw uit om je angsten met vertrouwen tegemoet te treden en los te komen van de beperking die je jezelf oplegt. Dus wanneer het leven een saaie reeds routines en verplichtingen is geworden dan helpt de Passion als een herinnering om iemands innerlijke passie te herontdekken.

Forgive vernieuwende blend

Deze samenstelling bevat Boom – en Kruiden oliën die helpen om gevoelens van kwaadheid, boosheid of schuld te verzachten en gevoelens van liefde en vergeving te versterken.

Deze blend helpt jouw om te willen vergeven. Alleen als jij er klaar voor bent dan helpt hij je te bevrijden door vergeving, vergeten en door te gaan met je leven.

Het is algemeen bekend dat het vergeven van anderen iemand daadwerkelijk vrijmaakt.

Deze blend helpt jouw om uit een spiraal te komen van het negatieve te zien van een ander omdat er ook soms iets bij jezelf vergeven mag worden wij zijn hier allemaal op deze wereld om iets te leren. Met en van elkaar en deze blend helpt jouw daarbij.

Zoals jij zelf behandeld wilt worden behandel je een ander ook.
Emotionele trauma’s of blokkades worden omgezet naar acceptatie en vertrouwen en het los laten van de emoties en werkt opbeurend

Console Troostende blend

Deze samenstelling bestaat uit bloemen – en boomoliën die gevoelens zoals treuren en verdriet helpen te verzachten en gevoelens zoals vrede en hoop helpen te ondersteunen.

Deze olie zorgt dat je verlichting krijgt in de emoties die los komen op
verschillende vlakken zoals verlies, verdriet, angsten of stress.

Dat kunnen ook oude pijnen zijn die weer terugkomen.

Wanneer een storm in je hoofd, hart of geest woedt of angst gevoelens of emotionele pijn ervaart kan deze blend je helpen om de emotionele lasten te verlichten
Deze blend helpt je om weer de mantel van warmte, liefde en troost te kunnen ervaren.
Het geeft je een sereen hart en geest en leidt naar emotionele rust.

Peace Geruststellende blend

Deze samenstelling bevat bloemen en muntoliën de gekend zijn om gevoelens van vrees, bezorgdheid en angst te verlichten en te vervagen door een algemeen gevoel van vrede.

Als jij in het leven de controle wilt houden om dat je niet innerlijke vrede kunt voelen helpt de Peace jouw hierin

Deze olie zorg dat je de rust vanuit jouw innerlijke bron en verbinding weer het vertrouwen hebt om vanuit dat dieper gevoel jouw eigen kern de controle kan los laten als het gaat om liefde, vrede en veiligheid

Deze blend herinnert jouw eraan dat alleen vanuit onze werkelijke bron leven, werkelijke vrede van binnen geeft.

peace blend saskia de vet

Gebruiksaanwijzingen

Aromatisch gebruiken in een etherische oliediffuser

Breng 1 of 2 druppels in je handpalmen aan, wrijf de handen tegen elkaar, maak een kom voor je neus en adem diep in (raak de ogen niet aan)

Verdun en breng topisch aan op zoals de achterkant van de nek, op de polsen en over het hart

Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Buiten bereik van kinderen houden. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan uw arts. Vermijd contact met ogen, binnenoren en gevoelige gebieden.

Jouw investering

25 euro en twee uur van je tijd (in je luie stoel met een kopje thee).