Selecteer een pagina

Kennismakingsgesprek

In gesprek met jou

Heb je ook het gevoel dat je weer wilt leven en niet vast blijven zitten in je rouwproces? Kom dan eens met mij in gesprek en boek een  gratis sessie van 30 minuten. Dan kunnen we samen gaan ontdekken waarbij ik je kan ondersteunen.

Rouw

saskiade_vet

Workshop 'Hoe omgaan met rouw'

Online workshop: Ik neem je mee op reis en laat je zien wat er hoort bij rouwen; de emoties, het aanvaarden, accepteren en omgaan met het verlies. Je komt te weten hoe etherische olie van dōTERRA jouw gezonde lichaam en geest kan ondersteunen bij dit rouwproces.

saskia-de-vet-rouwverwerking

Persoonlijk advies

Er gebeurt zoveel met de nabestaande als er iemand overleden is. Je blijft achter met allerlei gevoelens die we willen verklaren. Waarom? We mogen erop vertrouwen dat soms dingen gewoon ZIJN. Hoe pijnlijk ook. Ik begeleid je door je rouwproces.

olie-rouwverwerking

Transformatietraject

Van overleven naar leven

Heb je moeite om te rouwen en je leven weer een goede draai te geven na het verlies van een geliefde?
Ik help je jouw rouw te kunnen omarmen.

Familieopstellingen

familieopstellingen Saskia de Vet

Familieopstelling

Er gebeurt zoveel bij een opstelling in de onderstroom waar we eigenlijk geen weet van hebben. Door in kaart te brengen waar je vandaan komt, en wat je plek is in het familie systeem wordt duidelijk waarom jij de dingen doet zoals jij ze altijd heb gedaan.

Familieboom-familieopstelling rouwverwerking saskia de vet

Minitraject

Door in kaart te brengen waar je vandaan komt, en wat je plek is in het familie systeem wordt duidelijk waarom jij de dingen doet zoals jij ze altijd heb gedaan. Uit ervaring weet ik dat er meerdere sessies voor nodig zijn, om echt bij de diepere emotie en gevoel te komen.

Etherische oliën

Emotional doterra etherische olie rouwverwerking saskia de vet

Workshop 'Etherische olie van dōTERRA'

Weet jij wat etherische olie van dōTERRA voor jouw lichamelijk en emotionele balans kan betekenen?

Ik neem je mee in de wereld van de etherische oliën van dōTERRA. en hoe het jouw gezonde lichaam en geest kan ondersteunen.

rouwverwerkingscoach

Inschrijving of Persoonlijk advies

Heb jij enig idee wat etherische olie van dōTERRA voor jouw lichamelijke en emotionele balans kan betekenen?

Hoe mooi is het als jij jouw eigen EHBO kit in huis hebt. Etherische oliën helpen namelijk bij ondersteuning van dit proces.