Selecteer een pagina

In gesprek met jou

Heb je ook het gevoel dat je weer wilt leven en niet vast blijven zitten in je rouwproces? Kom dan eens met mij in gesprek en boek een  gratis sessie van 30 minuten. Dan kunnen we samen gaan ontdekken waarbij ik je kan ondersteunen.

Workshop omgaan met rouw

Veel mensen hebben moeite om te rouwen en het leven weer op te pakken. Het voelt alsof je leven helemaal is ingestort na het wegvallen van een naaste, geliefde of kind. Volg dan eens mijn online workshop. Ik neem je mee op reis en laat je zien wat er hoort bij rouwen; de emoties, het aanvaarden, accepteren en het verlies een plek geven.

Transformatietraject

Van overleven naar leven

Heb je moeite om te rouwen en je leven weer een goede draai te geven na het verlies van een geliefde? 

Ik help je jouw rouw te kunnen omarmen. 

AromaTouch techniek olie

AromaTouch techniek

AromaTouch™  is een zachte, ritmische aanraking die, door middel van 8 essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is.
Het is een zeer ontspannende, herstellende en weldadige behandeling!

socbehandeling

Symphony of the cells

Met de kracht van Etherische olie jouw lichaam in balans brengen

Wil je graag de cellen in je lichaam weer in harmonie en in balans brengen? Met een Symphony of the cells massage kun je jouw lichaam resetten.

Emotional kit saskia de vet

Wellness Consult

De dōTERRA Emotional Aromatherapy kit bevat 6 unieke etherische oliën die zijn samengesteld om emotionele gezondheidsvoordelen te behalen. Tijdens een Wellness Consult kan ik jou persoonlijke informatie en adviezen geven over Etherische oliën.