Selecteer een pagina

Over mij

Ik begeleid mensen die een dierbare hebben verloren en vastlopen in hun rouwproces, om ze in de nieuwe situatie de zin van het leven te laten ervaren, zodat ze weer gelukkig worden en volop kunnen genieten.

Mijn passie

Is om mensen inzicht te geven en te begeleiden in hun rouwproces
Met alle emoties die daarbij horen

Ik ben Saskia de Vet

Moeder, weduwe en wees. Ik werk als rouwverwerkingscoach. Ik weet wat rouwen is. Mijn ouders overleden beiden op vroege leeftijd aan kanker. Een aantal jaren later maakte mijn man een einde aan zijn leven.

Mijn hele leven kwam op zijn kop te staan. Ik was in shock.

Ik werd geleefd door alle dagelijkse verplichtingen, waardoor er geen tijd of ruimte was om te rouwen.

Alles ging langs me heen. Het was overleven. Maar de rouw kwam.

Wat er allemaal was gebeurd, ging ik voelen en doorleven. Het verdriet liet ik helemaal toe.

Uiteindelijk kwam het besef wat de dood met mij gedaan had, en daarna de boosheid en het verdriet. Ik doorleefde alle fases. Tegelijkertijd boeide het rouwproces me enorm. Sterker nog, ik ging het onderzoeken vanuit mijn interesse en liefde voor de mens.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen die rouwen om het verlies van een dierbare te helpen om weer vanuit hun hart te gaan voelen en alle emoties toe te staan en te doorleven. Dit zorgt ervoor dat ze van overleven naar weer écht leven gaan, zonder de overledene te vergeten.

Mijn visie

Ik ben ervan overtuigd dat mensen die een dierbare verloren hebben de glans in het leven weer terug kunnen krijgen door weer verbinding te maken met hun hart.

Wat maakt mijn Traject
anders dan anderen

 

Ik sta nu sterk in het leven, ik geniet weer. Ik begeleid nu anderen die zijn vastgelopen in hun rouwproces. Dat doe ik op mijn eigen wijze. In dit werk zijn mijn ervaringen, positieve levensinstelling en grote inlevingsvermogen sterke kanten.

Ik ben een rouwverwerkingscoach zonder oordeel, maar met een scherpe blik. In een traject met mijn cliënten werk ik ernaar toe dat zij de draad van hun eigen, nieuwe leven weer kunnen oppakken. Als extra ondersteuning bied ik helende massages en adviseer ik over etherische oliën die de emotionele huishouding weer in balans brengen.

Dan nog dit over mij

Met mijn zoon Floris en onze twee lieve katten Jim & Jay woon ik in het mooie Waddinxveen.
Hier, in het mooie groene hart van Nederland, hebben wij onze rust gevonden en zijn we happy.

Ik hou van wandelen in de natuur, van sporten en heel erg van muziek (ik ben zangeres in de band FISJ), van gezellig met vrienden zijn en soms op zijn tijd een goede Netflix serie.

Wat ik ook ben, en ten voeten uit:
Eerlijk, rechtdoorzee, enthousiast, gevoelig, eigenzinnig, serieus maar ook met veel humor, een echte doorzetter en leergierig.

Wat ik het allerleukste vind is te weten:

wie ben jij, wat doe jij
en waarom doe jij het zoals jij het doet?
Ik kom dus ook graag in verbinding met jou

Herken je dit of zit jij ook
midden in dit proces?

;
Wil jij weten hoe dit anders en vooral beter kan, zodat ook jij weer glans in je leven krijgt?
;
Herken jij jezelf ook in mij verhaal. dat je vast zit in jouw rouwproces?
;

Ik heb alle vertrouwen in jou, dat ook jij er weer van kan genieten zonder jou dierbaren te vergeten maar juist een mooie plek kan krijgen in jou hart en leven.

Meld je dan aan voor een gratis sessie
 waarin we samen aan de slag gaan om te onderzoeken
hoe jij meer glans in je leven kunt krijgen